Equip educatiu

DIRECCIÓ

ANA

Hola famílies

Em dic Ana i sóc la directora de l’Escola Bressol Els Cirerers.

Estic al capdavant d’una escola amb un gran equip de professionals que estimen la seva feina i que fan que els infants es trobin ben acollits i estimats el temps que estan amb ells.

Entre totes atenem les seves necessitats, les seves diferències, els seus neguits, les seves il·lusions.., tot dins uns espais pensats en el seu benestar, seguretat i aprenentatge. Creem ambients i activitats motivadores, engrescadores i didàctiques per a que l’ infant adquireixi nous coneixements experimentant i manipulant segons els seus interessos. També busquem moments per compartir amb les famílies ja que pensem que una educació conjunta i compartida és molt important i positiu per als infants.

Aquest curs , seguirem treballant amb molta il·lusió , intentant  dia a dia renovar-nos i adaptar-nos als nous temps, sempre en benefici de tota la comunitat educativa,  i seguint la normativa vigent  que marca el departament per a que continui essent una escola segura.

Us animo a conèixer la nostra escola tant personalment com a través del que podeu trobar dins d’ aquest bloc.

Atentament

Ana


LLAR O – CIRERES

MIRIAM

Hola, soc laMiriam!! Aquest curs amb molta il.lusió i alegria acompanyaré als més petits de l’escola. Gràcies per confiar en mi en aquest pas tant important com és viure el primer curs dels vostres infants.

Junts, infants, famílies i jo com a educadora, compartirem moments màgics, únics i irrepetibles a través dels jocs i les seves necessitats.

Comencem !!

 

 

 

 

 

BEA

MONICA


 

LLAR 1 – TARONGES

 

Benvingudes families !!

Som la Bea i la Mònica. Iniciem aquest nou curs amb ganes i il.lusió d’acompanyar els vostres petits i petites en aquest nova etapa plena de nous

reptes i aprenentatges. El nostre desig és que entre tots i totes puguem ajudar-los dia a dia a crèixer, creant un ambient càlid i segur, donant importància a l’escolta de les seves emocions

Som-hi !!

 

 


LLAR 1 – RAÏMS

Hola famílies !!

LAURA

YASMINA

Som la Laura i la Yasmina. Aquest curs, junt amb els vostres tresors formarem la petita gran família dels Raïms.

Tenim moltes ganes i il.lusió d’acompanyar-los, recolzar-los i de crèixer junts. Viurem moltes experiències i primeres vegades. Experimentarem, manipularem i descobrirem mil coses noves. Ens ho passarem d’allò més bé !!!

Bon curs Raïms !!

 

 

 

 

 


MARTA

MAITE

LLAR 2 – PERES

 

Hola famílies! Som la Maite i la Marta i aquest curs formarem part de la classe de les Peres!

Un curs ple de màgia i emocions, on cadascun dels vostres petits formarà part d’aquesta família que crearem a la nostra aula. Junts creixerem, aprendrem, gaudirem, riurem i sobretot ens estimarem.

Benvinguts a la nostra petita família de les Peres!

 

 

 

 


 

LLAR 2 KIWIS

MERCÈ

MIREIA

Hola famílies, som la Mercè i la Mireia.

Ens fa molta il.lusió poder acopanyar als vostres fills i filles en el seu desenvolupamenti creixement en aquest etapa tan important. Tots junts viurem sensacions noves, compartirem experiències , descobriments i també farem treballar la nostra imaginació.

Moltes gràcies per la vostra confiança

 

 

 

 

 

 

 


CUINERA

Hola !! Sóc la Marta, la cuinera d’Els Cirerers !!

Voleu saber què es cou aquí dins ?

És l’espai on preparo tots les dies el menjar per als més petits. Una cuina saludable que aconseguim gràcies a :

  • un equip multidisciplinar . Comptem amb la supervisió d’una dietista que ens ajuda a elaborar els menús i a seguir una dieta variada i adaptada a les necessitats de cada infant ( al.lèrgies, intoleràncies, vegetarià o sense gluten ).
  • varietat de productes ecològics i de proximitat
  • espai adequat amb eines que permeten cuinar de la manera més sana possible, com el nostre forn de vapor
  • molta estima i dedicació que sempre poso a la preparació de cada plat.

Tot plegat, unes condicions que em fan treballar a gust, tranquil.la, contenta de veure gaudir als més petits i orgullosa de saber que mengen equilibrat i amb ingredients de qualitat

És un gust treballar amb tots vosaltres, grans i petits !!

Bon profit