Equip educatiu

DIRECCIÓ

18. Ana Fernández Serrano

Hola famílies

Em dic Ana i sóc la directora de l’Escola Bressol Els Cirerers.

Estic al capdavant d’una escola amb un gran equip de professionals que estimen la seva feina i que fan que els infants es trobin ben acollits i estimats el temps que estan amb ells.

Entre totes atenem les seves necessitats, les seves diferències, els seus neguits, les seves il·lusions.., tot dins uns espais pensats en el seu benestar, seguretat i aprenentatge. Creem ambients i activitats motivadores, engrescadores i didàctiques per a que l’ infant adquireixi nous coneixements experimentant i manipulant segons els seus interessos. També busquem moments per compartir amb les famílies ja que pensem que una educació conjunta i compartida és molt important i positiu per als infants.

Després de 11 anys seguim treballant amb molta il·lusió , intentant  dia a dia renovar-nos i adaptar-nos als nous temps, sempre en benefici de tota la comunitat educativa. Us animo a conèixer la nostra escola tant personalment com a través del que podeu trobar dins d’ aquest bloc.

Atentament

Ana

 

 

CIRERES

Cireres 4

 

Hola famílies !!,

Som la Mireia i la Marta i aquest curs compartirem amb les Cireres moments inoblidables.

Serà un curs ple d’il·lusions , descobriments i nous aprenentatges que viurem al costat dels vostres petits/es.

Gràcies per deixar-nos ser partíceps de les seves vides

Endavant !!!

 

 

 

KIWIS

KiwisEnsenyarem camins plens d’aventures noves als vostres petits, on la màgia, les rialles i els aprenentatges seràn els protagonistes . Els Kiwis  ens mostraran 3 coses imprescindibles que no es poden perdre :

1- l’alegria desmesurada

2.- la curiositat permanent per aprendre

3.- perseguir sempre nous reptes i somnis

 

 

PERES

Peres

 

Som la Marta i la Mercè.

Comencem un nou curs amb desig d’aprendre, emocionar, imaginar, descubrir, i sobretot, crèixer com a persones

 

 

 

 

 

RAÏMS

Raïms

 

Estimades famílies som la Miriam i la Laura. Junt amb els vostres petits serem la classe dels Raïms.

Volem agrair-vos la confiança que heu dipositat en nosaltres. Tenim moltes ganes de compartir amb els vostres fills tots els seus aprenentatges i les seves emocions. Encetem el curs amb molta alegria i entusiasme. Tots junts farem una bona feina.

 

 

TARONGES

Taronges

Benvingudes famílies, som la Mónica i la Laura. Tornem amb moltes ganes i il·lusió d’emprendre aquesta nova aventura amb tots vosaltres.
Aquests curs acompanyarem als vostres petits a descobrir un món ple de noves experiències, vivències i emocions. Guiant-los amb l’objectiu que aprenguin, descobreixin, imaginin, manipulin i gaudeixin de cada proposta amb la companyia dels altres.

Tots junts farem una bona feina, som’hi!

 

 

CUINERA

IMG_5822 (1)

A la cuina d’ Els Cirerers cuinem amb molt carinyo i entusiasme posant tots els nostres coneixements per elaborar el  menú diàriament.

La majoria dels nostres productes són ecològics i de proximitat, i els cuino el més sa possible utilitzant el nostre forn de vapor, sense olis ni greixos.

Ens ajustem als diferents tipus de menús i a les necessitats dels infants (intol.leràncies, al.lèrgies… )

Com a cuinera d’Els Cirerers em sento orgullosa de veure crèixer als nostres petits, i molt tranquil.la sabent que el que mengen és equilibrat i qualitat.

Ana