Equip educatiu

DIRECCIÓ

18. Ana Fernández Serrano

ANA

Hola famílies

Em dic Ana i sóc la directora de l’Escola Bressol Els Cirerers.

Estic al capdavant d’una escola amb un gran equip de professionals que estimen la seva feina i que fan que els infants es trobin ben acollits i estimats el temps que estan amb ells.

Entre totes atenem les seves necessitats, les seves diferències, els seus neguits, les seves il·lusions.., tot dins uns espais pensats en el seu benestar, seguretat i aprenentatge. Creem ambients i activitats motivadores, engrescadores i didàctiques per a que l’ infant adquireixi nous coneixements experimentant i manipulant segons els seus interessos. També busquem moments per compartir amb les famílies ja que pensem que una educació conjunta i compartida és molt important i positiu per als infants.

Aquest curs més que mai, seguirem treballant amb molta il·lusió , intentant  dia a dia renovar-nos i adaptar-nos als nous temps, sempre en benefici de tota la comunitat educativa,  i seguint la normativa vigent  que marca el departament.

Us animo a conèixer la nostra escola tant personalment com a través del que podeu trobar dins d’ aquest bloc.

Atentament

Ana


LLAR O – CIRERES

YASMINA

 

Hola Famílies !! Sóc la Yasmina. En aquest curs tant diferent i especial estaré acompanyant als més petits de l’escola amb moltes ganes i il.lusió. Compartirem un curs ple d’experìencies i aprenenetatges junts, i viurem moments inoblidables. Gràcies per deixar-me formar part d’aquesta primera etapa tant especial i per confiar en nosaltres. !!!

 

 

 

 

 


 

LLAR 1 – TARONGES

MERCÈ

NADIA

Hola famílies!! Som la Nadia i la Mercè. Aquest curs comencem amb molta il-lusió per poder compartir amb els vostres fills/es els nous aprenentatges , tot descobrint sensacions noves i viure moments inovidables.

Gràcies per la vostra confiança !!

 

 

 


LLAR 1 – RAÏMS

Hola famílies !! Som la Marta i la Mireia i aquest curs, junt amb els nostres Raïms, viurem experiències úniques i inovidables, on els vostres petits són els protagonistes. Experimentarem, aprendrem, ballarem, cantarem, riurem…. però sobretot ens ho passarem superbé !!

MARTA B

MIREIA

  Malgrat la situació que estem vivint, junts ho aconseguirem!!

 

 

 

 

 

 

 


 

LLAR 2 – PERES

LAURA

Hola famílies !! Som la Mónica i la Laura. Ens trobem a la  llar 2 , a les Peres. Tenim moltísimes ganes d’acompanyar i compartir amb les vostres tresors tots els seus descobriments, aprenentatges, rialles i somnis.

Aquest curs és molt diferent als anteriors, però això no farà que el fem igual de positiu i especial. Plegats començarem i acabarem aquesta primera etapa de les seves vides amb moltes ganes i il.lusió

MONICA


 

LLAR 2 KIWIS

MIRIAM

MARTA G.

 

 

Som la Miriam i la Marta.

Aquest curs tan especial, més que mai, posarem moltes ganes i il.lusió per fer viure als vostres fills i filles moments inovidables , plens de noves vivències, tenint sempre en compte les seves emocions.

 

 

 


CUINERA

Hola !! Sóc la Marta, la cuinera d’Els Cirerers !!

Voleu saber què es cou aquí dins ?

És l’espai on preparo tots les dies el menjar per als més petits. Una cuina saludable que aconseguim gràcies a :

  • un equip multidisciplinar . Comptem amb la supervisió d’una dietista que ens ajuda a elaborar els menús i a seguir una dieta variada i adaptada a les necessitats de cada infant ( al.lèrgies, intoleràncies, vegetarià o sense gluten ).
  • varietat de productes ecològics i de proximitat
  • espai adequat amb eines que permeten cuinar de la manera més sana possible, com el nostre forn de vapor
  • molta estima i dedicació que sempre poso a la preparació de cada plat.

Tot plegat, unes condicions que em fan treballar a gust, tranquil.la, contenta de veure gaudir als més petits i orgullosa de saber que mengen equilibrat i amb ingredients de qualitat

És un gust treballar amb tots vosaltres, grans i petits !!

Bon profit