Horari i serveis

Serveis de l’Escola Bressol:

  • EL SERVEI D’ESCOLA BRESSOL:

Aquest és el servei propi d’escolaritat. És a dir, l’horari lectiu del centre. La base de la nostra tasca educativa on hi consta l’essència del projecte Educatiu dels Cirerers. Amb els principis pedagògics i curriculars que corresponen al primer cicle de l’Educació Infantil.

El centre acull infants d’edats compreses entre els quatre mesos i els tres anys. Volem portar a terme l’educació dels vostres fills conjuntament entre les famílies i l’equip educatiu fins aconseguir un desenvolupament integral en un ambient d’afecte i llibertat.

  • EL SERVEI DE MENJADOR I DESCANS:

Entenem aquest servei com a un espai on hi conviuen diversos aspectes: el cobrir les necessitats biològiques dels infants (gana i son), el promoure uns hàbits d’ingesta i descans saludables, el potenciar uns hàbits i rutines entorn dels àpats i el descans .Tot això acompanyat d’un ambient tranquil i relaxat. Per a nosaltres és un espai educatiu molt important del dia a dia de la nostra Escola.

El centre disposa de cuina pròpia i cuinera, fet que ens permet adaptar al màxim els àpats a les necessitats del servei i dels infants.

Alhora, ressaltar que treballem amb una quantitat important de productes ecològics (fruita, verdura, llegums, pastes, arròs, iogurt, formatge i llet) i de proximitat en els nostres menús.

  • EL SERVEI D’ACOLLIDA AL MATÍ:

Per aquelles famílies que necessiten un horari una mica més ampli, poden comptar amb el Servei d’Acollida Matinal. L’obrim a les 7:30, i dues educadores de l’Equip Educatiu acolliran als infants que s’adhereixin a aquest servei. Sol ser un espai tranquil on donem una càlida acollida i on ,depenen del número d’infants, es reparteixen en dues aules per edat. Les dues educadores oferiran als infants (tenint en compte les edats, interessos i necessitats del moment) els materials i les activitats que considerin oportunes. Així com l’acompanyament en aquest moment tan primerenc del dia. Aquelles famílies que ho desitgin podran demanar l’esmorzar (només fins a les 8’15 h )

Podeu utilitzar-lo de forma fixa o esporàdica.

  • EL SERVEI DE TRAM D’ACOLLIDA AL MATÍ:

El Servei de Tram D’Acollida Matinal està pensat per aquelles famílies que no necessitin tot el Servei d’Acollida, i tenim tres trams d’acollida : de 7:30 a 9h, de 8 a 9h i de 8:30 a 9 h

Pot ser un servei fixe o esporàdic.

  • EL SERVEI DE PERMANÈNCIA A LA TARDA:

És un servei pensat per aquelles famílies que necessiten una estona de més per motius laborals, fora de l’horari lectiu de l’escola a la tarda. La proposta del Servei de permanència de tardes, és de 17 a 18h. Dins de l’Escola Bressol mateix.

Aquest servei només s’oferirà si hi ha un mínim de vuit famílies interessades.

HORARIS

Per a nosaltres és molt important un bon comiat per a afrontar el dia a l’Escola Bressol amb energia i vitalitat, així com alegria i ganes de descoberta. És per això, que considerem que les entrades i les sortides han de ser un moment de calma i per això tenim un horari més flexible. Volem que els nostres infants s’acomiadin de les famílies amb el temps que necessiten per a poder engegar el dia, i alhora els puguin venir a buscar a les aules amb una mica de temps per a poder comunicar-nos amb les famílies, quan faci falta, i acomiadar-nos dels infants.